Στο μπαρ του ξενοδοχείου μας μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά κοκτέιλ, επιλεγμένα ποτά και αναψυκτικά και να χαλαρώσετε σε ένα ιδανικό περιβάλλον, από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

Επιπλέον, λειτουργεί το JUICY BAR που σας προσφέρει μοναδικούς συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών. Η κορυφαία αυτή και μοναδική για τον τόπο μας, τάση υγιεινής έχει ξετρελάνει τις μητροπόλεις του κόσμου και είναι εδώ για εσάς!

Για τους λάτρεις του καλού καφέ έχουμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε τον καλύτερο και ακριβότερο καφέ στον κόσμο JAMAICA BLUE MOUNTAIN COFFEE.Ο Τζαμαϊκανός καφές των μπλε βουνών είναι μια συνολικά προστατευμένη έννοια σημαδιών πιστοποίησης. Προέρχεται από μια αναγνωρισμένη περιοχή ανάπτυξης στην περιοχή των μπλε βουνών της Τζαμάικας.

Τα Νέα μας

  • 01 Jul

    ISO9001 Certification

    In its efforts to continually improve and establish itself in the hotel sector, Hondos Classic Hotel & Spa become ISO9001 certified from an established certification organization. ISO 9001 is an internationally recognized quality and quality management standard. By applying the ISO 9001... read more